Dignified Revonia cellars help store goods or other neccessary.

Voedselkelder, Garage of Tuinhuis

Van grootmoeders jam weckpotten tot auto’s. Er is ruimte voor alles.

De voedselkelder is het hart van elk huishouden. Het is een plek voor alle waardevolle en goede dingen – wat de ziel en het lichaam ondersteunt en beschutting tegen de elementen nodig heeft. Met de modulaire units van Revonia kun je je eigen energiezuinige kelder bouwen met precies de indeling, grootte en inrichting die je nodig hebt. De kelder wordt gemaakt in de fabriek van Revonia en de installatie bij jou op locatie duurt slechts één dag.

Kom meer te weten

De mogelijkheden zijn eindeloos

Klassieke aardkelder

Een aardkelder is een plaats voor het opslaan van voedsel en tuinproducten, zoals mensen dat al eeuwen hebben gedaan. Vergeleken met een koelkast is deze vorm van voedselconservering aanzienlijk milieuvriendelijker en energiezuiniger.

Wijn kelder

Een wijnkelder bewaart je wijnen in een stabiele omgeving en beschermt ze tegen het licht. In vino veritas, zeggen ze, dus de waarheid ligt ook in de wijnkelder. Voor een gezellige sfeer is dit ook een uitstekende plek om samen tijd door te brengen en te genieten.

Bier of cider kelder

Laat het bruisen en schuimen! Dit is een huiselijke schuilplaats om samen drankjes te brouwen, te bewaren en ervan te genieten, vooral geschikt met vrienden.

Vlees of kaas kelder

Een vlees- en kaaskelder is een geweldige voorraadkast voor de kok thuis ter ondersteuning van de dagelijkse voorbereiding van de fijnste gerechten.

Garage of grote opslagruimte

Wees zuinig op al je waardevolle bezittingen en laat de grond je kostbaarheden stabiel en veilig bewaren. Beschermt tegen alle onheil van buitenaf. Ook voor een workshop kan dit een prettige plek zijn.

AL JE TECHNISCHE WENSEN WORDEN VERVULD