Grondwoning, kelder, sauna, tuinhuis; wat je maar nodig hebt!

Ons verhaal

Een onderscheidende geschiedenis

In het oude Rome waren gewelfde gebouwen zeer gewild en stonden ze hoog in aanzien. Dit was ook de plek waar de kruisgewelfconstructie werd uitgevonden. In Estland worden al bijna tien eeuwen gewelfde gebouwen gebouwd. Zelfs nu de tijd zijn invloed heeft uitgeoefend op veel andere gebouwen, staan de gewelfde stenen kelders nog steeds stevig in al hun glorie. De constructie van gewelfde gebouwen is tegenwoordig steeds zeldzamer geworden, omdat er een gebrek is aan vakmensen met de nodige kennis. Onze missie is om deze vooraanstaande en veerkrachtige traditie nieuw leven in te blazen en verder te blijven ontwikkelen.

Tijd is van onschatbare waarde

Wij waarderen je tijd. Binnen twee weken leveren wij je op maat gemaakte kelder of woning. De installatie duurt niet meer dan een dag. De gewelven van Revonia gaan minstens een eeuw mee en vereisen minimaal onderhoud. Voor jou is het proces uiterst eenvoudig, zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet: tijd – of dat nu met je gezin, hobby’s, werk of vrije tijd is.

v6lv 3
"Stenen kelders met gewelfde plafonds staan nog stevig en in volle glorie"
Lugu_pilt2
"Revonia's gewelfde gebouwen gaan meer dan een eeuw mee en vergen minimaal onderhoud"

Grondwoning, kelder, sauna of tuinhuis – precies volgens je wensen!

Uit vijf eenvoudige modules kun je gewelfde constructies bouwen van 4,5 m2 tot honderden vierkante meters. Door de verschillende modules te combineren kunnen wij samen met jou een ruimtelijk ontwerp creëren dat het beste aansluit bij jouw wensen. Ook voor de inrichting en afwerking van onze gebouwen hebben wij de beste oplossingen. Wij bieden een ruime keuze aan afwerkingen. We gebruiken natuurlijke materialen en veel van onze details zijn handgemaakt.

Wij sparen het milieu maar besparen ook op je geld

Wij pakken milieuproblemen aan, zodat toekomstige generaties ook kunnen genieten van de schoonheid van de natuur. De gewelven van Revonia voldoen aan de net-zero energie standaard. De gebouwen zijn bedekt met aarde waardoor de ruimte in de zomer heerlijk koel blijft en in de winter beschermt tegen de kou. Hierdoor blijven de stookkosten laag.

Meer dan 900 gewelven

Sinds 2012 zijn we actief met de renovatie van gewelfde kelders en hebben we veel kennis opgedaan. In 2014 zijn we begonnen met de productie van gloednieuwe gebouwen en hebben we nu meer dan 900 gewelfde gebouwen geïnstalleerd in Estland, Finland, Letland, Noorwegen, Zweden, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Duitsland. Voortdurend blijven we onderzoeken en ontwikkelen waardoor we te allen tijde hoogwaardige en economisch verantwoorde gewelfde gebouwen kunnen garanderen.

Edukas Eesti ettevõte Euroopa liit Eesti tuleviku heaks Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium EAS
Our management system has been certified according to ISO 9001:2015

2021 sai ettevõte toetust Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist sh rahastatakse liidu COVID-19 pandeemiale reageerimise raames, summa 61650 €.

Projekti eesmärk oli Komsio maja väljaarendamine, see on poolenisti maaall olev maja monoliitsest raudbetoonist, mis tarnitakse kliendile 100% valmis kujul. Arendus oli edukas, maju müüakse ning need on kasutuses ja toimivad.

Revonia OÜ on saanud toetust projektile EU53059 Tootearenduse toetuse projektiplaan Revonia OÜ, mille tulemusel valmib ettevõttele vajalik uus tootearenduse lahendus.

AL JE TECHNISCHE WENSEN WORDEN VERVULD