Grondwoningen - Revonia

Grondwoningen

Met onze modulaire grondwoning technologie kun je zoveel vierkante meters en indelingen samenstellen als je wilt; voor ieder budget hebben wij een passende oplossing!

Het leven is bedoeld om geleefd te worden. Het leven is geweldig met familie, vrienden en een passie voor werk. Maar het leven is nog beter als je dat allemaal hebt en daarnaast ook nog kan wonen in karakteristieke kamers met een geweldig design. Gebogen en kruisgewelfde modules kunnen worden samengevoegd tot ruimtes die zeer weinig onderhoud vergen en je optimale bescherming tegen bijvoorbeeld wind en hagel bieden. Minder straling, meer rust, wie wil dat nu niet.

Prijslijst

De mogelijkheden zijn eindeloos

Booggewelf grondwoning in Pärnu

Een huis dat bezorgers niet kunnen vinden. Het woonhuis van 130 m² aan de oevers van de rivier de Pärnu is ontworpen om het hele jaar door te wonen. Volgens de eigenaar is het ondergrondse leven stiller, rustiger en veel energiezuiniger vergeleken met de vorige woning. Daarnaast beschikt het gebouw over een sauna waarvan de wanden warmte opslaan en de stoomervaring ongekend is. Je kunt hier een video over dit huis zien!

Silma retreat

Silma Retreat, gelegen in de buurt van Haapsalu, biedt de mogelijkheid om te ontsnappen aan de routine van het dagelijks leven. Het is de perfecte plek om de natuur in te trekken zonder de luxe van de stad op te geven. Het grondhuis van 44 m² is ontworpen om op te gaan in de natuur. Dit brengt vaak verschillende wilde dieren met zich mee om vanaf het terras van het huis te verkennen. Daarnaast is het gebouw verbonden met een unieke wijnkelder. Meer informatie hier!

Meditatie ruimte

Donker, doodstil, de tijd lijkt stil te staan. Dit is precies hoe het voelt om in een donkere kamer te zijn, waar je je ware zelf ontmoet, en het wordt beschouwd als een belangrijk ritueel op weg naar spiritualiteit. Wij hebben ook meegeholpen aan het creëren van één van deze kamers. Want waar zou het rustiger en donkerder zijn dan onder de grond? Een ervaring die het proberen waard is!

Apukka Resort – Kammi Familie accommodaties

Ondergrondse en gedeeltelijk ondergrondse accommodaties vol karakter en voorzien van alle voorzieningen - in Finland, Lapland. "Kammi" betekent gedeeltelijk ondergronds huis in het Fins, dat van oudsher populair is in heel Lapland. Meer informatie hier!  

Apukka Resort – Kammi Noorderlicht accommodaties

Zeer populaire en unieke accommodaties in Finland, Lapland. Luxe ingerichte "warme nesten" met direct uitzicht op het noorderlicht vanuit het dakraam. Het is absoluut een ervaring waar je nooit genoeg van kunt krijgen. Meer informatie hier!

Kingfischer Vakantiehuizen

De Kingfischer accommodaties in Engeland lijken op het eerste gezicht misschien klein, maar dankzij slimme interieuroplossingen beschikt het over alle nodige voorzieningen voor een geslaagde vakantie. De hot tub in de buitenlucht voegt pit toe aan het verblijf. Meer informatie hier!  

Modulaire grondwoning

Ervaar de rust en bescherming van de grond. Met onze standaard prefab modules kun je een geweldig modulair grondhuis samenstellen die je volledig beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. Over lichtinval hoef je je geen zorgen te maken, want er worden panoramische ramen geplaatst aan de zijde van de gevel die niet met aarde bedekt is. SolarTubes zijn ook mogelijk. Dit is een woongebouw dat zo energiezuinig is dat je waarschijnlijk 3 x naar je nieuwe energiefactuur zal kijken om het te geloven

Buiten keuken

Vrienden, zomer, barbecue en eten... maar niet als het regent. Een buitenkeuken biedt de oplossing! Al je heerlijke buitengerechten zijn voor al je gasten gegarandeerd

Jachthuis Lapland

Voedsel uit de oven, jagersverhalen en een onverwoestbaar en gezellig hutje midden in het bos om bij te komen na een lange dag in de sneeuw. Wat wil je nog meer van een frisse winteravond?

Chigue Sigaren en Cognac ruimte

Als je je eigen sigaren- en cognackamer hebt, kun je zeggen dat het leven chic is. Dat betekent dat je waarschijnlijk een smoking en een vlinderdas in je kast hebt. Het betekent dat het je echt niet aan geluk ontbreekt. Alles is aanwezig en alles is zoals het moet zijn. Maar als je nog steeds geen plek hebt om aan een sigaar te trekken, en de cognac blijft daardoor onverdiend in de fles, dan hebben wij een zeer nobele oplossing voor jou!

Golf centrum

Gebrek aan golven op de zee en geen zandstrand? Geen uitzicht op een eeuwenoude vallei of een reuzenrad in de buurt? Erg goed! Dan is dit een kans om een nieuwe trekpleister in de buurt te creëren. Het gehele golfcentrumcomplex is slim verborgen in de zijkant van de berg.

Accommodatie voor een golf centrum

Na een lange dag op de golfbaan is er niets beter dan een goede nachtrust. Een oplossing die het landschap design van de golfbaan volgt en dat zeker in de herinnering zal blijven. Een ervaring voor jong en oud.

Tuinhuis met Sauna

Kelder/berging of sauna/stoomcabine? Maar waarom niet allebei? Geniet van de hete stoom in de sauna en daarna van de verfrissende koude uit de kelder - wat wil een ziel nog meer?

Grondhuisje aan de oever van de rivier

Een uitnodiging van de natuur. Het concept van een eenvoudige en zelfvoorzienende plek aan de oever van de rivier die functioneert als een huisje waar je comfortabel kunt genieten van alle geneugten van het leven. Een klein maar capabel huis heeft lage energiekosten en zelfs als het leeg staat, heeft het geen regelmatig onderhoud nodig en is het beschermd tegen externe factoren.

Vakantie grondwoning met kruisgewelfde modules

Voor gasten, collega's, vrienden en familie: deze grondwoning bestaande uit twee kruisgewelfde modules en is geschikt voor in je achtertuin of daarbuiten en staat altijd klaar om iedereen hartelijk te verwelkomen.

AL JE TECHNISCHE WENSEN WORDEN VERVULD