Smartlift - Geheime kluis of wapenkast voor luxe woningen

Slimme en onzichtbare opslag
oplossing - Smartlift

Slim en veilig

Een kluis die opent met een combinatie van cijfers en biometrie komt als bij toverslag uit de grond tevoorschijn. De veiligheidsvoorzieningen voorkomen dat kinderen per ongeluk de opbergruimte openen en sluiten en veiligheidssensoren zorgen ervoor dat de op- en neerwaartse beweging ongehinderd verloopt.

Discreet

Je geheime schatkamer kan verborgen zijn in de keuken, slaapkamer, voorkamer van de sauna, op het terras of zelfs uit een bloembed tevoorschijn komen. In gesloten toestand blijft de opbergruimte onopgemerkt voor vreemden en kan de buitenkant aan elke omgeving worden aangepast.

Handig

Onopvallend en in slechts 40 seconden is het mogelijk om uw favoriete drankjes of waardevolle spullen effectief naar de grond te brengen. Tegelijkertijd worden ze dagelijks in bijna ideale ondergrondse omstandigheden opgeslagen, terwijl het onmiddellijke genot en behoud op lange termijn wordt gegarandeerd.

Energie zuinig

De stabiele temperatuur in de grond en de omstandigheden die daar ontstaan, maken het mogelijk om spullen in een stabiele omgeving op te slaan met lage energiekosten.

1. Sesam open u!

Waarom naar de kelder gaan als het ook naar de grond zelf kan komen? In een Smartlift kunt je een wijnkelder, een opbergruimte, een wapenkast, een kluis, een waardevolle spullenkamer, een geluidsinstallatie, een proefhoek of een kunsttentoonstelling creëren. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden!

2. Breed scala aan ontwerpen

U kunt een ruime keuze aan verschillende materialen en ontwerpoplossingen vinden voor gewelven die zijn gemaakt voor zowel binnen- als buitenomstandigheden.

3. Beveiligingssensoren

De lift is uitgerust met optische beveiligingssensoren. Deze zorgen ervoor dat de op-neerbeweging vrij is van obstakels en dat voorwerpen zowel binnen als buiten de lift veilig blijven.

4. Precies de juiste omstandigheden

Wijnen moeten koel zijn, wapens moeten droog zijn en waardevolle spullen hebben liever warmte? In de duurzame koffer van de Smartlift creëert u precies de condities die u nodig heeft.

5. Kwaliteit die lang meegaat

De hoogwaardige en duurzame constructie zorgt ervoor dat de opgeslagen spullen veilig zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf en dat de ervaring voor de gebruiker zo eenvoudig, comfortabel en betrouwbaar is als mogelijk.


Ask for an offer!

Error: Contact form not found.

Een wapenkast beter dan die van James Bond!

Bescherm uw gezin en bezittingen met een ondergrondse Smartlift wapenkast!

Deze kluis is ontworpen om de ultieme veiligheid voor uw spullen te bieden en zorgt ervoor dat de opgeslagen spullen verborgen zijn voor kinderen en indringers. De ondergrondse omstandigheden zijn ontworpen voor langdurige opslag van wapens en uitrusting en voor snelle en gemakkelijke toegang indien nodig.

De wapenkast komt pas uit de grond als de pincode van de eigenaar wordt ingevoerd, en het is ook mogelijk om bescherming op meerdere niveaus toe te voegen.

Het unieke en zeer geavanceerde wapenkastsysteem is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit om maximale duurzaamheid en langdurige bescherming te garanderen.

Met Smartlift weet u zeker dat uw vuurwapens in geval van nood altijd binnen handbereik zijn, terwijl ze veilig buiten het dagelijkse leven worden gehouden.

Revonia

Geert Mulder

Geert Mulder

Sales/Marketing

E-mail geert@revonia.nl
Telefoon +31614796322
Talen Nl, Engels, Duits