Beleef een geweldige sauna sessie - In een unieke Revonia sauna!

Sauna´s

Een sauna wat zowel geschikt is voor de stad als op het platteland

Om te kunnen zeggen dat je weet wat een goede sauna is, moet je er echt een in je achtertuin hebben staan. De sauna’s van Revonia werken perfect en het installatieproces van een kant-en-klare sauna in uw achtertuin duurt slechts een dag. De sauna kan geheel ondergronds of tegen een helling worden geïnstalleerd, zodat één muur kan worden voorzien van ramen.

Kom meer te weten

De mogelijkheden zijn eindeloos

Finse sauna

Een sauna met bijzonder verfrissende stoom waarbij het gewelfde plafond de stoom gelijkmatiger laat circuleren. In een sauna is het uiterst belangrijk dat alles wat het lichaam raakt natuurlijk is en dit is precies hoe de binnenkant van de sauna's van Revonia eruit zien. Ja, het is een geweldige sauna! Omdat de bovengrond de warmte vasthoudt, kan het zelfs goed zijn dat je de volgende dag nauwelijks hoeft bij te stoken.

Rook sauna

Rooksauna's zijn een bijzonder onderscheidend type sauna, aangezien de rook saunatraditie op de UNESCO-lijst van immaterieel erfgoed staat. Waarom? Omdat het zo heerlijk is en vooral ontspannend om in de stoomkamer te zitten met een gewelfd plafond dat de stoom gelijkmatig over de ruimte verdeelt, zodat saunabezoekers in een goede natte hitte een heerlijke massage krijgen. Het is algemeen bekend dat als u de rooksauna van Revonia in uw achtertuin heeft staan, u heerlijk kunt ontspannen omdat deze geen onderhoud nodig heeft. De sauna gaat vele generaties mee.

AL JE TECHNISCHE WENSEN WORDEN VERVULD